Voetbalwedden: 100x je inleg is een buitenkans!

2024-01-18
BetFans.nl

In de wereld van het online wedden op sport zijn welkomstbonussen een veel voorkomende manier om nieuwe spelers aan te trekken. Deze bonussen kunnen op verschillende manieren worden aangeboden, maar een van de meest aantrekkelijke is de 100x je inzet bonus.

Wat is een 100x je inzet bonus?

Een 100x je inzet bonus is een welkomstbonus waarbij de bookmaker je inzet verveelvoudigt met 100. Bookmakers bieden dit vaak aan voor nieuwe spelers. Als je vervolgens een weddenschap plaatst van €1, krijg je €100 terug als je de weddenschap wint. Dit wordt vaak aangeboden voor wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV of het Nederlands elftal. Maar ook voor clubs als PEC Zwolle en AZ kan je geregeld een 100x je inzet welkomstbonus krijgen. Het is dus zaak om goed in de gaten te houden wanneer welke wedstrijd aan de beurt is voor deze actie. 

Voordelen van 100x je inzet bonussen

Er zijn een aantal voordelen aan 100x je inzet bonussen. Ten eerste bieden ze een geweldige kans om je winsten te maximaliseren. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een weddenschap plaatst op een favoriet met een quotering van 1,50. Als je de weddenschap wint, ontvang je €1,50 voor elke €1 die je hebt ingezet. Met een 100x je inzet bonus krijg je echter €100 voor elke €1 die je hebt ingezet. De maximale inzet is meestal gemaximaliseerd op €1, dus je kan maximaal 100 euro winnen.

Ten tweede kunnen 100x je inzet bonussen een geweldige manier zijn om je bankroll te vergroten. Als je een kleine inleg hebt, kun je met een 100x je inzet bonus snel een grote bankroll opbouwen. Je kan beslissen om je winst uit te betalen, of er verder mee te spelen. Met dit bedrag kan je ongetwijfeld een tijdje vooruit, en wellicht maak je er nog een groter bedrag van!

Tips voor het gebruik van 100x je inzet bonussen

Als je besluit om een 100x je inzet bonus te gebruiken, zijn er een aantal tips die je kunt volgen om de kans op succes te vergroten:

  • Lees de voorwaarden van de bonus zorgvuldig voordat je deze aanneemt.
  • Stel een budget vast en houd je hieraan.
  • Wees selectief bij het kiezen van weddenschappen. Kies weddenschappen met een goede quotering.
  • Wees geduldig. Misschien is het soms verstandiger om een weekje te wachten op een wedstrijd met een nog lagere quotering.

Gokken met 100x je inzet 

Er zijn momenteel veel online bookmakers die deze 100x je inzet geven aan nieuwe spelers. Denk hierbij aan TOTO, Betcity of Circus. Keuze genoeg dus!

Hopelijk heb je door het lezen van dit artikel meer kennis opgedaan over de 100x je inleg weddenschappen. Van tevoren dacht je misschien dat het te mooi is om waar te zijn, maar deze acties bestaan dus echt! Lees op deze pagina alles over de meest actuele informatie over 100x je inzet bij het wedden op voetbal.